Els quatre centrals de l'Atlètic, lesionats a 15 dies de l'Atleti-Barça

Després de celebrar i de gaudir dels tres punts aconseguits davant l'Athletic en el temps de prolongació, l'Atlètic començarà a preocupar-se de la visita del Barcelona a Wanda Metropolità aquí a dues setmanes.

Motius per a la preocupació té Simeone, i aquests arriben en forma de lesions. Especialment a la zona defensiva, on no té recanvis perquè té als quatre lesionats. No és habitual que els quatre centrals es lesionin alhora, però és el que li ha passat a l'Atlètic.

Godín

"Diego Godín va patir una lesió muscular a la cuixa esquerra durant el partit davant l'Athletic Club. L'evolució del central uruguaià resta pendent de les proves complementàries que li seran realitzades durant les pròximes 48 hores", deia el comunicat mèdic emès després del partit contra l'Athletic. El mateix central es va descartar per al partit amb el Barcelona uns minuts abans. Excepte sorpresa, serà baixa per al gran partit de la jornada 13.

Giménez

La freqüència de les seves lesions no sembla aconsellar córrer cap risc amb l'uruguaià. S'imposa paciència en la seva recuperació. "Giménez pateix una nova lesió (recidiva) a nivell de la cicatriu soferta a la musculatura isquiotibial fa aproximadament un mes", ha informat l'Atlètic després que l'uruguaià fos substituït contra el Borussia Dortmund. És la quarta lesió muscular de Giménez en el que va de temporada. L'Atlètic no va donar temps de baixa, de manera que no se li pot descartar, però sembla complicat que pugui estar.

Lucas Hernández

"Lucas Hernández té una lesió miotendinós a la musculatura adductora de la cuixa dreta", va assenyalar l'informe mèdic emès per l'Atlètic. Tampoc en el seu cas el club matalasser va donar temps de baixa. Cal ser una mica més optimista que amb Godín o Giménez, però la seva presència tampoc està garantida. Caldrà esperar notícies durant l'aturada perquè la recuperació sembla ajustada per a la data de l'Atlètic-Barcelona.

Savic

El montenegrí pateix "una contusió muscular a la mateixa zona de la cama danyada el mes passat". En principi, Savic hauria de ser qui més opcions tingués d'estar contra el Barcelona, ​​ja que a meitat de setmana fins i tot es va parlar de la possibilitat que arribés al duel contra l'Athletic. No obstant això, aquesta lesió a la qual fa al·lusió el comunicat el va tenir de baixa ni més ni menys que 45 dies, per la qual cosa és una incògnita.